WinNice Game!

Hoe werkt het spel?

Iedereen die mee speelt krijgt een knight. Deze knight moet je trainen, zodat hij sterker wordt. Dit kun je doen door gold te kopen met je saldo van WinNice en AdverteerNice (saldo, punten en activiteitspunten). Met gold kun je, experience kopen, zodat je in bepaalde skills sterker wordt, gebouwen upgraden of gebruiken voor voedsel, wapens en armour.

Monsters

Er zijn veel monsters te vinden in de wereld. Als je denkt dat je sterk genoeg bent kun je ze aanvallen. Als je wint krijg je een beloning die bestaat uit goud en/of diamanten. Met goud kun je wapens, armour, voedsel en experience kopen voor je skills. Met diamanten kun je gebouwen upgraden of laten uitbetalen in advertenties (klikfans, linkspelhits enz) of in een geld bedrag.

Het gevecht

Er zijn 3 skills die je kunt trainen. Hitpoints (HP), attack (ATT) en defence (DEF). Hoe hoger je skills zijn hoe meer kans je maakt om van een monster winnen. Als je een gevecht hebt gewonnen ga je door naar de volgende ronde. Totdat je de finale hebt gewonnen en in de prijzen valt. Per gewonnen gevecht krijg je ook een prijs!

Hitpoints (HP)

Hitpoints zijn je leven. Je verliest een gevecht als je 0 hitpoints hebt. Per aanval gaat er gaat HP van je tegenstander of van jezelf af.

Attack (ATT)

Attack heb je nodig om een wapen te kunnen dragen. Hoe hoger je attack level hoe beter de wapen is die je aan kunt doen en hoe meer HP je van de monsters kunt afhalen. Als je geen wapen aan hebt vecht je met je vuisten.

Defence (DEF)

Met de defence skill kun je armor dragen. Net zoals bij de attack skill bepaald de hoogte van je defence level welk armour je aan kunt doen. Met armour gaat er een percentage van de aanval af.

Items

Op dit moment is er alleen voedsel. Later komen er mer items bij. Voedsel kun je gebruiken om tijdens of na een gevecht te eten zodat je HP level weer stijgt. Er soort voedsel healt je HP level. Na een gevecht behoud je je HP level waarmee je geeindigd bent. Stel je voor dat je HP level 20 is maar je tegenstander heeft er 15 vanaf gehaald. Je HP staat dan op 5. Als je geen voedsel eet start je volgende gevecht met 5 HP. Ook tijdens een gevecht kun je voedsel eten. Je vult dan je HP aan waardoor je een gevecht langer volhoudt.

Nieuwe Account Aanmaken
Herstel Wachtwoord